مواد لازم
۴ عدد ماهیچه گوسفند
۱ عدد هویج
۲ عدد ساقه کرفس
۱ عدد پیاز
۳ حبه سیر
۲ ق س رب گوجه فرنگی
۱ ق س روغنزیتون
به میزان لازم برگ بو
۱ ق چ پودر سیر
نوک ق چ پودر رز ماری و تخم گشنیز
به میزان لازم نمک و فلفل قرمز
طرز تهیه:
۱٫ اینو یادت بمونه. مهمترین قدم درست کردن ماهیچه، آمادهسازی یا به قول خارجی ها مرینیته. باید بدونی چطور گوشت رو برای پختن آماده کنی که بوی زهم نده و وقتی در قابلمه رو باز می کنی همه از پای میز فرار نکنن. گوشت بالاخره بو میده، طبیعتشه خب؛ اما تو باید بلد باشی چطور این بو رو برطرف کنی و به جاش بوی خوب رز ماری و سیر بپیچه توی خونه. خب قبل از هر کاری باید مرینیت کنی. چه سخته این کلمه.
۲٫ روغنزیتون، رز ماری، سیر، پودر سیر، تخم گشنیز ، نمک، فلفل و برگ بو رو بریز تو مخلوطکن. بعد که همه موادت خوب مخلوط شد، باید بریزی روی ماهیچهها. موادت رو روی ماهیچه خوب پخش کن و بذار ۳ تا ۵ ساعت تو یخچال بمونه تا مواد خوب به خوردش بره. این مرحله خیلی مهمه ها؛ تنبلی نکنیا.
۳٫ حالا پیازت رو نگینی خرد کن و توی یک قابلمه مناسب تفت بده. هویج ها رو به صورت حلقه ای خیلی نازک ببر و با پیاز تفت بده. کرفس ها رو هم نگینی خرد کن و بریز روی بقیه موادت.
۴٫ حال ماهیچه های مرینیت شده رو از یخچال در بیار و بریز تو قابلمه و خوب روی حرارت کم تفت بده. حرارت مهمه ها. اگه زیاد باشه ماهیچه ها می سوزن و طعمش تلخ میشه. تازه ادویه و روغنزیتون هم توش هست، هیچی دیگه همه بوها باهم قاطی میشن یه وضعی درست میشه که نگو.
۵٫ وقتی ماهیچه ها رو تفت دادی، ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی هم اضافه کن و کمی تفت بده. حالا یک لیوان آب جوش بریز روی ماهیچه، حرارت رو کم کن و بذار حدود ۳ ساعت واسه خودش بپزه. کاریش هم نداشته باش. بعد از ۳ ساعت هم ماهیچه ها رو بکش تو یه ظرف قشنگ و سروش کن.