دفتر تجارت الکترونیک ولقان حسینی

IRAN HFC راه اندازی کافی شاپ فست فود و رستوران

Posted on: 06/08/2015

گروه فوق تخصصی راه اندازی فست فود و تجهیزات کافی شاپ حسینی (IRANHFC) پیشرو در ارائه خدمات متنوع و حرفه ای در عرصه تجهیزات فست فود و کافی شاپ می‌باشد. به طور کلی تمامی‌موارد برای راه اندازی فست فود، کافی شاپ و رستوران ایتالیایی توسط گروه اجرا می‌گردد.

خدمات IRANHFC:

  • – تهیه Business Plan.
  • – تدوین استراتژی.
  • – طراحی پلان تاسیسات و محاسبات فنی آب، برق، گاز و شبکه.
  • – طراحی دکوراسیون به صورت سه بعدی با استانداردهای بهداشتی.
  • – مشاوره جهت خرید و انتخاب تجهیزات سخت افزاری مورد نیاز.
  • – چیدمان و جانمایی تجهیزات سخت افزاری به صورت کاملا مهندسی.
  • – ارائه دستورالعمل‌های آماده سازی و تهیه منوی غذایی.
  • – آموزش رسپی‌ها و انواع فرمولاسیون.
  • – آموزش تمامی‌مراحل آماده سازی و طبخ.
  • – آموزش اصول نگهداری مواد غذایی.
  • – تدوین برنامه و سیاست‌های استخدامی.
  • – آموزش پرسنل و مدیران به صورت تئوری و عملی.
  • – ارائه منو و قیمت گذاری و تعیین نقطه سربه سر.
  • – مانیتورینگ رقبا.
  • – ارائه فرم‌ها و کاربرگ‌های مورد نیاز.
  • – ارائه بانک اطلاعاتی تامین کنندگان مواد اولیه.
  • – ارائه چک لیست‌های کنترل کیفیت.
  • – ایجاد برنامه حسابداری پیشرفته با بالاترین حساسیت.
  • – ارائه جداول تغذیه ای غذاهای موجود در منو.
  • – مارکتینگ ویژه فست فود،کافی شاپ و رستوران ایتالیایی.
  • – عکس برداری، چاپ و سایر امور تبلیغاتی.
  • – برندینگ در فست فود و کافی شاپ.
  • – نقشه برداری مهندسی آشپزخانه.
  • – بررسی و تهیه لیست تجهیزات مورد نیاز.
  • – طراحی و ساخت تجهیزات.
  • – تامین تجهیزات مورد نیاز.
  • – نصب تجهیزات.
  • – تست و گارانتی تجهیزات.

مهندس عباس حسینی (مدیر ارشد)

  • – لیسانس صنایع غذایی گرایش کنترل کیفیت از دانشگاه شهید بهشتی.
  • – کارشناس ارشد مدیریت اجرایی از سازمان مدیریت صنعتی.
  • – مدارک دوره‌های حرفه ای و بین المللی زیر نظر اساتید به نام دنیا.
  • – طراح رسپی و مدیر پروژه‌های فود کورت.

عباس حسینی
09126011937 – 09126011938 – 02122329427
 Info@IranHFC.Com | http://www.iranhfc.com

Advertisements
%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: