سوهان کنجدی

مواد لازم
• یک پیمانه شکر
• ۱٫۵ پیمانه کنجد
• ۳ قاشق چایخوری عسل
• ۲ قاشق چایخوری روغن
• یک قاشق چایخوری زعفران حل شده در آب
• پودر پسته
طرز تهیه
۱٫ عسل و شکر و روغن را در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشند. زعفران را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. سپس کنجد را اضافه کنید و هم بزنید تا طلایی شود.
۲٫ با قاشق مقداری از سوهان را داخل سینی بریزید، اگر سفت شد و خودش را گرفت سوهان آماده است. حرارت را کم کنید تا سوهان گرم بماند.
۳٫ با قاشق از سوهان بردارید و با رعایت فاصله روی سینی فر بریزید و روی آن‌ها را با پودر پسته تزیین کنید.
۴٫ پس از اینکه سوهان‌ها سرد شدند یکی یکی آن‌ها را از سینی جدا کنید و در ظرف مناسبی قرار دهید.
https://www.iranhfc.net/%d8%b3%d9%88%d9%87%d8%a7%d9%86-%da%a9%d9%86%d8%ac%d8%af%db%8c/

نظر شما در مورد این نوشته چیست؟

Please log in using one of these methods to post your comment:

نماد WordPress.com

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

عکس گوگل

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

درحال اتصال به %s