شیرینی پفکی نارگیل

مواد لازم:

شکر:۱و نیم لیوان
پودر نارگیل:۲لیوان
سفیده تخم مرغ بزرگ:۵عدد
پودر هل:۱ قاشق چایخوری
وانیل:۱چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه:

۱٫ اول سفیده های تخم مرغ رو ۱۵ دقیقه به فریزر منتقل کنید تا سرد بشن.بعد اونها رو با دور کند همزن خوب هم بزنید البته به صورت دورانی.بعد از اینکه روی سفیده ها حباب زد دور همزن رو بیشتر کنید و خوب هم بزنید تا پف کنه جوری که با برگردوندن از ظرف نریزه.پودر نارگیل ،پودر هل ،وانیل و شکر رو با هم مخلوط کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و با دور کند همزن به صورت دورانی مخلوط کنید.

۲٫ کف سینی فر رو کاغذ روغنی بذارید یا چربش کنید و بعد از مواد شیرینی با فاصله روی اون بریزید.

۳٫ سینی رو در طبقه وسط فر که از ۱۰ دقیقه قبل با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد گرم شده قرار بدید و نیم ساعت بپزید.بعد فر رو خاموش کنید و اجازه بدید سینی ۳ ساعت داخل فر بمونه و بعد با سینی ۱ ساعت داخل یخچال منتقلش کنید.

نکات:

۱)اگر دوست دارید به این مواد رنگ خوراکی یا پودر کاکائو هم اضافه کنید.

۲)میتونید مقداری پودر گردو هم به مواد اضافه کنید.

۳)برای سرعن بخشیدن به کار میتونید از پودر شکر به جای شکر استفاده کنید.
https://www.iranhfc.tv/%d8%b4%db%8c%d8%b1%db%8c%d9%86%db%8c-%d9%be%d9%81%da%a9%db%8c-%d9%86%d8%a7%d8%b1%da%af%db%8c%d9%84/

نظر شما در مورد این نوشته چیست؟

Please log in using one of these methods to post your comment:

نماد WordPress.com

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

عکس گوگل

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

درحال اتصال به %s