مینی پیسالادیه

• تعداد: ۴ مینی تارت

مواد لازم

• خمیر تارت
• ۴ قاشق غذاخوری پیاز کاراملی
• فیله ۴ عدد ماهی کولی
• ۴ عدد زیتون سیاه
• یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک

طرز تهیه

۱٫ فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید.

۲٫ کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. خمیر را به چهار مربع ۱۰ سانتی متری برش دهید و آنها را در سینی بچینید.

۳٫ یک قاشق غذاخوری از پیاز کاراملی را در مرکز هر کدام از تارت ها بگذارید. روی آنها فیله ماهی و زیتون قرار دهید لبه های مربع را روی آن برگردانید اما کاملا سطح تارت را نپوشانید.

۴٫ سینی را به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید. البته روی مواد کمی سرکه بالزامیک بریزید تا رنگ تارت را عوض کند و چهره زیباتری به آنها ببخشد. سپس دوباره ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا کاملا پخته و سطح مواد طلایی شوند.
https://www.iranhfc.org/%d9%85%db%8c%d9%86%db%8c-%d9%be%db%8c%d8%b3%d8%a7%d9%84%d8%a7%d8%af%db%8c%d9%87/

نظر شما در مورد این نوشته چیست؟

Please log in using one of these methods to post your comment:

نماد WordPress.com

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

عکس گوگل

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

درحال اتصال به %s