کرم سوهان

مواد لازم:
شیر: ۵۰۰ میلی‌لیتر
پنیرلبنه: ۱۵۰ گرم
سوهان: ۴۰۰ گرم
پودرشکر: ۷۵ گرم
آرد: ۵۰ گرم
ژلاتین: ۸ ورق یا دو قاشق غذاخوری پودرژلاتین
زرده تخم‌مرغ: ۴ عدد
روش تهیه:
۱٫ ابتدا شیر را داخل ظرفی مخصوص کرم‌ پزی که بهتر است مسی یا لعابی باشد می‌ریزیم. سوهان را به آن اضافه کرده روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا سوهان داخل شیر حل شود.
۲٫ وقتی شیر جوش آمد مواد را کاملا هم می‌زنیم تا جایی که سوهان‌ها داخل شیر حل شوند. در این فاصله آرد، زرده‌های تخم‌مرغ و پودرشکر را با هم مخلوط کرده با همزن دستی هم می‌زنیم و چند قاشق شیر به آن اضافه می‌کنیم تا حالت خمیری شکل پیدا نکند، وقتی شیر و سوهان جوش آمدند مایه حاصل را به شیر درحال جوشیدن اضافه می‌کنیم و خیلی سریع با همزن دستی هم می‌زنیم تا کرم کمی غلظت پیدا کند.
۳٫ سپس از روی حرارت برداشته پنیر لبنه را به آن اضافه می‌کنیم و خیلی سریع هم می‌زنیم تا پنیر داخل مواد حل شده و یکدست شود. یک ساعت مایه را کنار می‌گذاریم تا از حرارت بیفتد، ژلاتین را ذوب می‌کنیم و به آن اضافه می‌کنیم.
روش ذوب کردن ژلاتین
برای ذوب کردن ورقه‌های ژلاتین ابتدا آنها را داخل کاسه‌ای پر از آب سرد قرار می‌دهیم تا کاملا نرم شوند سپس ژلاتین‌ها را از آب خارج کرده داخل ظرفی گود می‌ریزیم. می‌توانیم ورقه‌های ژلاتین را ۳۰ثانیه داخل مایکروفر با قدرت ۹۰۰ یا به شکل بن‌ماری روی بخار آب ذوب کنیم درصورتی که بخواهیم از پودر ژلاتین استفاده کنیم هر یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را روی یک‌سوم لیوان یعنی ۸۰ میلی‌لیتر آب سرد می‌پاشیم، هم می‌زنیم وکنار می‌گذاریم تا کمی اسفنجی شود سپس آن را داخل مایکروفر به مدت یک دقیقه یا روی بخار آب به شکل بن‌ماری ذوب می‌کنیم.
https://www.iranhfc.net/%da%a9%d8%b1%d9%85-%d8%b3%d9%88%d9%87%d8%a7%d9%86/

نظر شما در مورد این نوشته چیست؟

Please log in using one of these methods to post your comment:

نماد WordPress.com

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

عکس گوگل

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

درحال اتصال به %s